Sinterklaasactie

Hairstyling

Knippen
Heb je stijl haar, krullen, lang of kort haar; wij kunnen elk haartype behandelen. Onze haarprofessionals knippen volgens de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

Kleuren
Wil je een frisse nieuwe look? Een andere haarkleur doet wonderen! Wij mengen elke kleur voor je en geven je graag advies. De bescherming van je haar is hierbij erg belangrijk. Wij verzorgen ook highlights en lowlights.
 
Wassen en föhnen
Uiteraard wassen wij je haren voor de knip- of kleurbeurt. Als je wilt kunnen wij je haar ook een extra oppepper geven met een haarmasker. Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden om je haren weer een gezonde look te geven. Ook zullen wij je haren na de knipbeurt in model föhnen.

Omvorming
Wil je meer volume in je haar of toch meer een natuurlijke look? Of juist een volle bos krullen? Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden.

Bruidskapsels
De mooiste dag uit je leven vraagt ook om het mooiste kapsel! Om niets aan het toeval over te laten bieden we je eerst een proefkapsel zodat je van tevoren weet hoe je haar het beste uitkomt bij uw trouwjurk.

Goldwell kleurspecialist
Als partner van Goldwell zijn we met recht een kleurspecialist te noemen.
Ervaar het zelf en kom langs in onze salon of maak een afspraak